Samtalsterapi & KBT i Göteborg och Mölndal

Vi på Din Klinik tar hand om både dina kroppsliga och själsliga behov. Vi finns till för Dig om Du har behov av att prata med någon professionell med samtalsterapi eller KBT, exempelvis vid en depression eller liknande. Ibland har man ont i både kropp och själ (psykosomatiskt). Därför tycker vi det är viktigt med ett tätt samarbete mellan olika discipliner.

Bli kvitt din ångest och kom ur din depression med vår hjälp inom samtalsterapi och KBT här i Göteborg

Vi erbjuder samtalsterapi och KBT hos kurator, psykolog och läkare. Vid t.ex. oro, ångest och/eller depression behövs en kombination av mediciner och samtalsterapi, då är Din Kliniks läkare samordnande. Beroende på dina behov får du träffa någon eller några av oss. Alternativt remitteras du vidare till psykiater eller till vår sjukgymnast som är utbildad i Mindfullness som också kan hjälpa i vissa situationer.

Terapimottagning/multimodal rehabilitering 

Om du är i yrkesverksam ålder (16-67 år) med långvarig smärta som är kombinerad med måttlig psykisk ohälsa som t. ex. depression har vi möjlighet att remittera Dig vidare till vårt multimodala-rehabiliteringsteam som erbjuder ett team av psykologer, kuratorer, sjukgymnaster och arbetsterapeuter för både individ- och gruppterapi.