I media

  • Angående utbrottet av mässling i TV4: December 2017
  • Din Klinik är en av de topp tio bästa vårdcentralerna i Göteborgs kommun samt den bästa vårdcentralen i centrala Göteborg.

78.000 svenskar svarade på en enkät som SKL skickade ut. Här är resultatet!

Effektivare vård med VR-behandling

Läs mer på länken nedan:
TeknikFreak Nyhet

"Din klinik, vi hjälper Dig med det mesta".

Vårdcentralerna i Göteborg är många till antalet, men samtidigt kan den hjälp som patienter faktiskt eftersöker vara desto svårare att hitta.
Din Klinik i Väst har ett brett urval av tjänster – något som gör att de rankas högt i flera undersökningar.

– Vi är stolta över att kunna erbjuda ett unikt vårdtjänsteutbud som du inte hittar någon annanstans i staden, säger Martin Öst, verksamhetschef på Din Klinik.

I tider när sjukdomar och virus sprider sig snabbare än att du hinner blinka kan det vara skönt att veta vilken vårdcentral du ska vända dig till om något faktiskt bryter ut. Hos Din Klinik Väst får du hjälp med allt från halsfluss och allergibesvär till vårdbedömning via klinikens egen videoapp.

– Enligt VGR:s patientundersökning är vi Göteborg centrums bästa vårdcentral. Vi är stolta över att kunna erbjuda ett unikt utbud av vårdtjänster som du inte hittar någon annanstans i staden, säger Martin Öst, verksamhetschef och specialistläkare.

Vård i mobilen

Din Klinik har sedan starten 2009 arbetat hårt för att utveckla och utöka sina tjänster. Förutom vårdcentralen har kliniken idag ett multimodalt rehabiliteringsteam. Ett annat nytillskott på kliniken är den egna webbaserade vårdappen ”DIN KLINIK”. Med den kan du komma i kontakt med en läkare utan att behöva besöka vårdcentralen på plats.

– Appen finns att ladda ner kostnadsfritt där appar finns och är ett unikt komplement till en fysisk vårdcentral. Först bokar du tid med en specialistsjuksköterska för bedömning som sedan bokar dig vidare till ett videobesök med din läkare.