Om oss


Din Klinik - Vård och hälsa för dig!

Din Klinik är ett vårdföretag i Göteborg som startade hösten 2009, då med öppnandet av vår vårdcentral i samband med vårdvalet. Sedan dess har vi vuxit och idag bedriver vi flertalet mottagningar och verksamheter inom vård och hälsa. Vi finns i Göteborg, Lysekil och Floby.

Vi arbetar efter ledorden tillgänglighet, kompetens, engagemang och bemötande. Vår viktigaste uppgift är att ta hand om din hälsa, ge dig högkvalificerad vård och bemöta dig med värme och respekt.

Våra olika verksamheter

Vårdcentral

Din Klinik Vårdcentral är en godkänd vårdcentral inom VGR Primärvård som på uppdrag av Västra Götalandsregionen startades år 2009 av Martin Öst, specialistläkare inom anestesiologi och intensivvård samt allmänmedicin.

Vi har ett fantastiskt team av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor och terapeuter varav många innehar specialistkompetens. I december 2020 uppgick våra listade patienter till fler än 5600 stycken.

Våra mottagningar

Läkarmottagning - Allmänmedicin | Distriktsjuksköterskemottagning - 70+, Blodtryck, Hjärtsvikt, Inkontinens | Diabetesmottagning | Astma/KOL-mottagning | Barnavårdscentral | Sjuka barnmottagning | Terapimottagning

Vill du lista dig på Din Klinik?

Du är varmt välkommen att lista dig hos oss via Mina Vårdkontakter (kräver e-legitimation eller Bank-ID). Det går även bra att komma in till oss under våra öppettider och signera en blankett i receptionen.

Om du inte kan ta dig till oss, är du välkommen att ringa eller mejla oss, så skickar vi en blankett till dig på posten istället. När du har fyllt i blanketten returnerar du den till oss via vanlig post.

Hitta till oss!

Din Klinik Vårdcentral
Fridkullagatan 27
412 62 Göteborg

Öppettider:

måndag - torsdag kl. 07.45-17.00
fredagar kl. 07.45-16.00

För telefonrådgivning med sjuksköterska, bokning och ombokning av tid, ring 031-44 40 00.


Samtalsterapi

Din Klinik Samtalsterapi är en privat terapimottagning fristående från vårdcentralens verksamhet.


Företagshälsovård

Din Klinik tillhandahåller tjänster inom företagshälsa i Göteborg, Lysekil och Floby.


Covid-19 Vaccination

Vi har sedan våren 2021 ett avtal med Västra Götalandsregionen gällande Covid-19 vaccinationer. Sedan starten har vi bedrivit denna verksamhet på tre orter - Göteborg, Lysekil och Floby - och vaccinerat totalt 130 000 personer. Arbetet fortsätter och vi är stolta över att vara en av de aktörer som bidrar till att bekämpa pandemin.


Covid-19 Provmottagning

I våra centrala lokaler på Norra Allégatan i Göteborg erbjuder vi provtagning av Covid-19, både med PCR och antigen. I provtagningen inkluderas ett digitalt reseintyg med QR kod, då många länder fortfarande ställer krav på friskintyg signerat av läkare vid inresa.


Resevaccination

Vi har ett omfattande utbud av resevaccin! Kontakta vår vaccinationsmottagning så hjälper vi dig med det du behöver.


Medarbetare

Vårt team på Din Klinik består av 32 anställda, motsvarande cirka 25 heltidstjänster. Se våra anställda och yrkeskategorier under personal.

Företagsledning & ägare

Ägare: Martin Öst. På Alla Bolag finns mer information om företaget.


Kvalitet

Vi är en godkänd vårdcentral inom VGR Primärvård. Vår huvudman VGR Primärvård gör årlig revision av vår verksamhet. Vi arbetar under samma villkor som övriga vårdcentraler inom Västra Götalandsregionen. Vi deltar i följande nationella kvalitetsregister: Nationella Diabetesregistret, RiksSvikt och Luftvägsregistret.

För personer med funktionshinder finns information och bilder från vår mottagning presenterad i Tillgänglighetsdatabasen


Kontaktuppgifter

Telefon: 031-44 40 00

Allmänna frågor: info@dinklinik.se
Fakturafrågor: ekonomi@dinklinik.se

Synpunkter: synpunkter@dinklinik.se