Om oss

Om oss på Din Klinik vårdcentral i Göteborg

Din Klinik är en vårdcentral som är belägen i övre Johanneberg/Krokslätt i Göteborg. Din Klinik startade hösten 2009 i samband med vårdvalet. Din Klinik är en godkänd vårdcentral inom VG Primärvård. Vi har som mål att Du skall få högkvalificerad vård.

Vårat team på Din Klinik består av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, receptionister, ekonom, lön och ekonomiadministratör, sjukgymnast, arbetsterapeut, psykolog och socionom.

Förutom vårdcentralen har vi ett Multimodal Rehabiliteringsteam som erbjuder terapi för patienter som har psykisk ohälsa och långvarig muskelvärk. Tillsammans med Göteborgs Stads Centrums Öppna förskola bedriver Vårdcentralen Din Kliniks BVC familjecentralen Draken.

Vi är ett team med erfarna läkare och sjuksköterskor, som har som mål att Du skall få högkvalificerad vård. Du skall alltid känna Dig välkommen, att komma till Din Klinik vårdcentral för just det som Du vill söka för!

Medarbetare

På vårdcentralen tjänstgör fyra specialister i allmänmedicin. Hos oss finns även distriktssköterskor med kompetens inom astma/kol, inkontinens, rökavvänjning, diabetes, resevacciner. Vi har terapeuter med kbt och bildterapi utbildning, samt en psykolog och en sjukgymnast.