Om oss

Vårdcentralen Din Klinik

Din Klinik är en vårdcentral på Fridkullagatan 27 i Göteborg som startade hösten 2009 i samband med vårdvalet och är en godkänd vårdcentral inom VG Primärvård. Vår viktigaste uppgift är att ge dig högkvalificerad vård och bemöta dig med värme och respekt.

Förutom vårdcentralen har vi ett Multimodal Rehabiliteringsteam (Terapimottagningen Din Klinik) som erbjuder terapi för patienter med psykisk ohälsa i kombination med långvarig muskelvärk.

Medarbetare

Vårt team på Din Klinik består av specialistläkare, sjuksköterskor och undersköterskor. I receptionen möter du vår medicinsk sekreterare och kanslister. Hos oss finns även distriktssköterskor med kompetens inom astma/kol, inkontinens, rökavvänjning, diabetes samt resevacciner.

BVC

Tillsammans med Göteborgs Stads centrums öppna förskolan bedriver vi Din Klinik BVC och Familjecentralen Draken (Glasmästaregatan 6). På Din Kliniks barnavårdscentral (BVC) arbetar distriktssköterskor, barnläkare och specialister med hög kompetens och erfarenhet av barn. Den förebyggande hälsovården löper som en röd tråd genom hela vår verksamhet.

Vi följer barnens utveckling, både den fysiska och den psykiska, från födsel till skolstart. Vi undersöker deras hörsel, syn, tal och tänder och vaccinerar dem mot en rad sjukdomar.

Vill du lista dig på Din Klinik?

Du är varmt välkommen att lista dig hos oss via Mina Vårdkontakter (kräver e-legitimation eller Bank-ID). Det går även bra att komma in till oss under våra öppettider och signera en blankett i receptionen. Om du inte kan ta dig till oss, är du välkommen att ringa eller mejla oss, så skickar vi en blankett till dig på posten istället. När du har fyllt i det returnerar du det till oss som vanlig post.

Hitta till oss

Din Klinik
Fridkullagatan 27
412 62 GÖTEBORG
Öppettider: måndag-torsdag kl. 07:45-17:00 fredag 07:45-16:00

För telefonrådgivning hos sjuksköterska, bokning och ombokning av tid, ring 031-44 40 00

VARMT VÄLKOMMEN!