Om oss

Vårdcentralen Din Klinik

Din Klinik är en vårdcentral på Fridkullagatan 27 i Göteborg som startade hösten 2009 i samband med vårdvalet. Vi är en godkänd vårdcentral inom VGR Primärvård. Vår viktigaste uppgift är att ge Dig högkvalificerad vård samt bemöta Dig med värme och respekt.

Förutom vårdcentralen har vi ett Multimodalt Rehabiliteringsteam (Terapimottagningen Din Klinik). Terapimottagningen erbjuder terapi för patienter med psykisk ohälsa i kombination med långvarig muskelvärk.

Medarbetare

Vårt team på Din Klinik består av läkare, sjuksköterskor och undersköterskor. I receptionen möter Du våra kanslister. Hos oss finns även distriktssköterskor med kompetens inom astma/KOL, hypertoni, inkontinens, rökavvänjning, diabetes samt resevaccination. Vi har även specialistläkare inom allmänmedicin, barnmedicin samt gynekologi.

Utöver vårdcentralens verksamhet har vi ett team av terapeuter, psykologer samt fysio- och arbetsterapeuter.

BVC

Tillsammans med Göteborgs Stads Centrums öppna förskola bedriver vi Din Klinik BVC och Familjecentralen Draken. På Din Kliniks Barnavårdscentral (BVC) arbetar distriktssköterskor och barnläkare med hög kompetens.

Vi följer barnens utveckling, både den fysiska och den psykiska, från födsel till skolstart. Vi undersöker barnens hörsel, syn, tal och tänder samt vaccinerar dem mot en rad sjukdomar.

Vill Du lista Dig på Din Klinik?

Du är varmt välkommen att lista Dig hos oss via Mina Vårdkontakter (kräver e-legitimation eller Bank-ID). Det går även bra att komma in till oss under våra öppettider och signera en blankett i receptionen.

Om Du inte kan ta Dig till oss, är Du välkommen att ringa eller mejla oss, så skickar vi en blankett till Dig på posten istället. När Du har fyllt i blanketten returnerar Du den till oss via vanlig post.

Hitta till oss!

Din Klinik
Fridkullagatan 27
412 62 Göteborg

Öppettider: måndag - torsdag kl. 07.45-17.00 och fredagar kl. 07.45-16.00

För telefonrådgivning med sjuksköterska, bokning och ombokning av tid, ring 031-44 40 00.

Basfakta

Fler än 5600 listade patienter, uppmätt i december 2020. Företaget bedriver primärvård inom vårdval Västra Götalandsregionen.

Personal

32 anställda, motsvarande cirka 25 heltidstjänster. Se våra anställda och yrkeskategorier under personal.

Företagsledning & ägare

Ägare: Martin Öst. På Alla Bolag finns mer information om företaget.

Kvalitet

Vi är en godkänd vårdcentral inom VGR Primärvård. Vår huvudman VGR Primärvård gör årlig revision av vår verksamhet. Vi arbetar under samma villkor som övriga vårdcentraler inom Västra Götalandsregionen. Vi deltar i följande nationella kvalitetsregister: Nationella Diabetesregistret, RiksSvikt och Luftvägsregistret.

För personer med funktionshinder finns information och bilder från vår mottagning presenterad i Tillgänglighetsdatabasen

Kontaktuppgifter

Din Klinik vårdcentral
Fridkullagatan 27
412 62 Göteborg
031-44 40 00

Allmänna frågor: info@dinklinik.se
Fakturafrågor: ekonomi@dinklinik.se

Synpunkter: synpunkter@dinklinik.se