BVC
Barnavårdscentral

Vi tar hand om det bästa du har!

På Din Klinik BVC möter du vår BVC-sjuksköterska och barnläkare. Vi samverkar med barnmorskor inom mödrahälsovården och på BB samt socialtjänst, barnomsorg, skolhälsovård, dietister och barnsjukvård i Göteborg.

På vår Barnavårdscentral bemöter vi alla barn och föräldrar med respekt, värme och omtanke. Vi följer barnen från födsel till skolstart och ansvarar för små barns hälsa.

För bästa möjliga uppföljning, rådgivning och vård, får ni alltid träffa samma barnsjuksköterska och barnläkare. På så sätt får ni kontinuitet och trygghet. Ni som föräldrar erbjuds också stöd i föräldrarollen om ni skulle vilja det.

 

Hitta hit!

Vi håller till i nya, ljusa och fräscha lokaler ett stenkast från Din Klinik Vårdcentral, på Fridkullagatan 23 i Johanneberg.

Vill du ha telefonrådgivning?

Om du vill ha rådgivning via telefon är du välkommen att ringa in och lämna ett telefonmeddelande, så ringer vår BVC-sköterska upp. Vi kan ge rådgivning med allt som rör sjuka barn samt barnens hälsa och utveckling. 

Tel: 031-44 11 88

Hembesök

Vi erbjuder hembesök efter hemkomst från förlossningen, när adoptivbarn kommer till Sverige och till nyinflyttade familjer. Hos oss utförs riktade hälsoundersökningar och vaccinationer som följer barnhälsovårdens basprogram.

Vi erbjuder också föräldragrupper som ni kan komma i kontakt med.

Amningsmottagning

Behöver du hjälp med amningen? Boka tid på vår amningsmottagning och möt våra erfarna distriktssköterskor med specialistkompetens. 

Här får du hjälp med allt som har med amning att göra. Vi hjälper dig även när du vill sluta amma.

Meny

...