Covid-19 Provmottagning i Göteborg | PCR och Antigen, snabba svarstider och digitalt reseintyg med QR kod

Många länder, resebolag, arbetsgivare och arrangörer kräver
uppvisande av ett läkarintyg som visar negativt covidtest.

Hos oss kan du boka tid för provtagning med
PCR- eller Antigentest inklusive digitalt reseintyg med QR kod!

Boka tid


Snabbt och säkert!

Ska du resa utomlands eller behöver av annan anledning ett medicinskt intyg som visar att du inte har en pågående Covid-19 infektion? Hos oss kan du välja att ta ett antigen- eller PCR-test för att visa att du är frisk från covid-19.

Våra antigentester är certifierade och finns med i EU:s lista över godkända COVID-tester. Du får svar på ditt antigentest inom 30 minuter och vi testar alla från 6 års ålder och uppåt i enlighet med Folkhälsomyndighetens rekommendation.

PCR- testerna är CE-märkta och uppfyller EU:s och Folkhälsomyndighetens krav. Testerna skickas iväg till ett externt certifierat laboratorium. Vi arbetar med Life Genomics som är ackrediterat av styrelsen för ackreditering och teknisk kontroll, Swedac, med ISO 15189:2012 certifieringar. Se deras certifikat här: Life Genomics

Om provet är negativt så får du ett covidbevis underskrivet av våra läkare. Vi kan även vid önskan utfärda E-hälsomyndighetens Covidbevis.

Snabbt, enkelt, centralt & digitalt!

Välj ett covid-test, PCR eller Antigen - du får snabbt svar och ett digitalt reseintyg direkt i din app på telefonen. Intyget innehåller en QR kod som är lätt att skanna! Välkommen att ta ditt test i våra lokaler i centrala Göteborg.

Boka tid Antigentest

Boka tid PCR-prov

Läs - Inför ditt besök


Digitalt reseintyg med QR kod

Reseintyget är ett internationellt godkänt intyg, skrivet på engelska. Intyget signeras och stämplas av legitimerad läkare. Det innehåller uppgifter om ditt namn, medborgarskap, passnummer samt var och när testet tagits samt dess resultat.

Följande gäller för reseintyget:

  • Intyget kan utfärdas till vuxna och barn från 6 års ålder.
  • Du behöver ha med dig pass vid provtagningstillfället
  • Du får intyget digitalt med en QR kod direkt när provsvaren kommit
  • Du kan välja att även få intyget i pappersform

Ta reda på vad som gäller för ditt resmål

Observera att du som resenär själv har ansvaret att ta reda på vilka covidregler och krav på tester och intyg som gäller för ditt resmål samt eventuella transfers på vägen dit. För aktuell reseinformation, se Sweden Abroad.

På IATA’s “Covid-19 regulations map” finner du information, om vad som gäller inresa för det land du ska resa till.