Din BVC i Göteborg

Din BVC i Göteborg

Din BVC i Göteborg

Din BVC i Göteborg

På barnavårdscentralen, Din Klinik i Göteborg möter du specialistsjuksköterskor samt barnläkare. Vi samverkar med barnmorskor inom mödrahälsovården och på BB samt socialtjänst, barnomsorg, skolhälsovård, dietister och barnsjukvård i Göteborg. I nära samarbete med BVC-psykologen arbetar vi för att främja psykisk hälsa och förebygga ohälsa hos föräldrar och småbarnsfamiljer.

Vi erbjuder en BVC i Göteborg med god service & tillgänglighet på ditt barns och dina villkor. Vi följer barnet från födsel till skolstart och ansvarar för små barns hälsa. Vi erbjuder telefonrådgivning för sjuka barn och kring allt som rör ditt barns hälsa och utveckling. På barnavårdcentralen får du och ditt barn alltid träffa samma distriktssköterskor och läkare. Detta skapar kontinuerlitet och in sin följd trygghet. Ni som föräldrar erbjuds också stöd i föräldrarollen.

Målsättningen är, att tillsammans med dig, främja barns hälsa, trygghet och utveckling.

På BVC Din BVC erbjuder vi hembesök efter hemkomst från förlossningen, när adoptivbarn kommer till Sverige samt till nyinflyttade familjer i Göteborg. Hos oss utförs riktade hälsoundersökningar samt vaccinationer som följer barnhälsovårdens basprogram och vi erbjuder föräldragrupper.

Alla besök på barnavårdscentralen är gratis.

Grunden för ditt barns hälsa läggs under de fem första levnadsåren. Under den tiden finns vi BVC Din Klinik, Familjecentralen Draken i Göteborg nära till hands. Familjecentralen är en mötesplats för blivande föräldrar och familjer med barn upp till 6 år – att leka, träffas och få stöd. Tillsammans med barnavårdscentralen finns en öppen förskola och en socialtjänst under ett och samma tak. Mer information och öppettider finner du på Familjecentralen Draken.

Vi hälsar dig och ditt barn välkommen till oss!

Ring eller maila för mer information och tidsbokning!
bvc@dinklinik.se
Telefon: 031-44 11 88

BVC Din Klinik
Glasmästaregatan 6A
412 62 GÖTEBORG