Din Klinik Terapimottagning (Privat)

Din Klinik Terapimottagning är en privatägd terapimottagning som är en del av vårdkoncernen Din Klinik. Mottagningen ligger i centrala Göteborg och vi erbjuder tjänster för både privatpersoner och företag.

Vi tillhör inte Din Klinik Vårdcentral. Vill du boka en tid hos vårdcentralens psykolog eller kbt-terapeut kan du läsa mer om det HÄR


Det är inte ovanligt att barn oavsett ålder kan drabbas av psykisk ohälsa.

Ibland har barn och unga svårt att sätta ord på sina känslor utan det yttrar sig i form av ont i magen, huvudvärk, ängslighet, aggressionsutbrott eller annat destruktivt beteende.

Våra terapeuter/kuratorer utformar en samtalsbehandling i samråd med dig som klient eller dina vårdnadshavare.

Behandlingen fokuserar på att ge stöd i nuet och i tillägg eventuella svårigheter som kan påverka skolgången, rutiner, hemsituationen och mående. KBT är en effektiv och beprövad metod vid arbete med barn och ungdomar. Möjlighet till föräldrarådgivning/stöd ingår också i behandlingskonceptet.

Detta gäller barn och ungdomar i åldrarna 6-20 år.

Känner du att du behöver prata med någon professionell?

Det kan finnas många anledningar till att känna behov av terapi. Det kan vara en tillfällig situation som uppstår i livet eller något återkommande. Utmattning, depression, ångest och oro är vanliga anledningar att söka psykologisk hjälp för. Vi på Din Klinik försöker anpassa terapin efter dina individuella behov och gör vårt bästa för att du ska få ut så mycket som möjligt av din terapi. Du binder inte upp dig utan kan avsluta terapin när du vill. Första samtalet är till för att kartlägga dina förväntningar och behov för att kunna lägga upp den plan som passar dig bäst.

Det finns inga för stora eller för små problem att söka psykologisk hjälp för. Om du har frågor eller funderingar får du gärna ringa oss på 031-811 811 eller maila oss till samtal@dinklinik.se

Vi på Din Klinik Terapimottagning försöker göra
vårt bästa för att tillgodose just dina behov


Våra psykologer och terapeuter innehar hög kompetens och vi har många års erfarenhet av att arbeta med psykisk ohälsa. Vi är måna om våra patienter och kunder och försöker alltid hitta de bästa lösningarna för att kunna tillgodose varje persons behov.

Vi arbetar främst kognitiv beteendeterapi (KBT), men använder även ACT (Acceptance and Commitment Therapy), Mindfulness Baserad Stress Reduktion (MBSR) och Schematerapi.

Läs mer om respektive terapiform HÄR

För företag

Pris

Privatperson: 900 kr per session (à 50 min)
Företag: Maila samtal@dinklinik.se så skickar vi en offert.

BOKA DIN TID


Din Klinik - Terapi Online

Vi erbjuder psykologisk behandling Online med videosamtal. Det finns möjlighet att kombinera digitala och fysiska besök såväl som enbart göra digitala besök. Ladda ner appen Din Klinik och boka ditt första digitala besök!