Om oss

Din Klinik-Familjen

Din Klinik är ett privatägt vårdföretag som startades 2009 med en familjär liten vårdcentral i Johanneberg inom vårdvalet och på uppdrag av Västra Götalandsregionen. Grundaren och visionären bakom Din Klinik är Martin Öst, Medicine Doktor och specialistläkare i allmänmedicin, anestesi och intensivvård.

Sedan 2009 har det hänt mycket och vi strävar hela tiden framåt. Idag har vi fler än 6000 listade patienter hos vår vårdcentral och vi har även etablerat oss med Företagshälsovård, Vaccination- och hälsovårdsmottagningar i Göteborg och på två andra orter i Västra Götaland - Lysekil och Floby. Vi börjar successivt träda in i rollen som en växande vårdkoncern och har en spännande tid framför oss!

Samtidigt som vi expanderar vår verksamhet arbetar vi för att behålla och förmedla den varma och familjära känslan som är grundstenen i Din Klinik. Detta är något vi värnar om bland medarbetare och som vi vill ska lysa igenom till alla som vi möter genom arbetet.

Vår viktigaste uppgift på Din Klinik är att ta hand om din hälsa och bemöta dig med värme och respekt. Vi strävar hela tiden framåt och gör vårt bästa för att ligga i framkant vad gäller ny teknik och forskning, för att du ska kunna erbjudas det bästa inom vård, omsorg och hälsa!

Medarbetare

Vårt team på Din Klinik består av 45 anställda, fördelat på våra 3 orter. Vi är ett glatt gäng bestående av administratörer, läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, psykologer och terapeuter.

Det viktigaste för oss är att förmedla den bästa och högst kvalitativa hälso- och sjukvården till våra patienter.

Företagsfakta

Din Klinik Väst Holding AB
Organisationsnummer: 556581-4992
VD: Martin Öst

Vi strävar att vara en klinik för dig. Din Klinik helt enkelt! En plats för vård, hälsa och omsorg där du känner dig välkommen, trygg och hemma!

Martin Öst
Verksamhetschef

Våra värderingar

Tillgänglighet

Vi strävar alltid mot att vara så tillgängliga vi kan, för våra patienter och kunder. Detta innebär att alltid försöka återkoppla så snabbt vi kan, vara flexibla vad gäller tider och erbjuda både fysiska och digitala möten och tjänster utefter behov. Det omfattar även att vara tillmötesgående, tydliga samt att ha en god kommunikation.

Kompetens

På Din Klink värdesätter vi professionalism och hög kompetens bland våra medarbetare. Vi strävar hela tiden framåt och gör vårt bästa för att ligga i framkant vad gäller ny teknik och forskning, för att våra patienter och kunder ska kunna erbjudas det bästa inom vård, omsorg och hälsa.

Engagemang

På Din Klinik är vi engagerande i allt vi gör. Vi sprider och bidrar till engagemang inom verksamheten, bland medarbetare, men framförallt visar vi engagemang i arbetet med våra patienter och kunder. Här ingår både lyhördhet och intresse. Vi tar oss tiden, vi bryr oss och vi försöker alltid göra vårt bästa!

Bemötande

Ett gott bemötande är något som vi har med oss i all kontakt med våra patienter, kunder och medarbetare på Din Klinik. Bemötandet är den bärande pelaren och vi gör vårat yttersta för att du i din kontakt med oss ska känna dig omhändertagen, lyssnad på och väl bemött. Vi vill vara Din Klinik där du känner dig välkommen och trygg. Som att vara hemma!

Meny

...